Administrasjon


Odd Emil Ingebrigtsen

Odd Emil Ingebrigsten
Administrerende direktør
Odd Emil Ingebrigtsen har bred bakgrunn fra politikk og næringsliv både lokalt og nasjonalt, blant annet som Generalsekretær i Unge Høyres Landsforbund, stortings- og ordførerkandidat for Høyre. Han har sittet som bystyrerepresentant i 24 år i Bodø Bystyre. Han har drevet egen næringsvirksomhet innen bokhandel, kunstgalleri, nasjonal kjede-utvikling, prosjektutvikling innen næringseiendom.

Odd Emil Ingebrigtsen var administrerende direktør i Bodø Boligbyggelag i 5 år før han begynte som direktør i BRUS 1.9.2013.

Kjell Ivar Helgesen 
Ass. administrator
Kjell Ivar Helgesen er utdannet sivilingeniør fra Norges Tekniske Høgskole. Han har bred erfaring fra produksjon og markedsføring i kraftintensiv industri, og var før han begynte i BRUS i regionbanksjef for Sparebank 1 Nord Norge i Salten/Helgeland. Han har også lang fartstid i Elkem bla som direktør for Elkem Salten Verk i mange år. Han er også veteranbil entusiast og styremedlem i Nordland Musikkfestuke. Kjell Ivar Helgesen har en deltidsstilling i BRUS i tillegg til å være pensjonist.

Styret


Morten Jakhelln
Styremedlem
Jakhelln er administrerende direktør i Christian Jakhelln as.
Han er styremedlem i NHO, Norsk eiendom, Norges bilbransjeforbund, Stormen Konserthus og Bodø Lufthavnutvikling, samt egne selskaper.

Tord Kolstad 
Styreleder
Tord Kolstad er en self made næringsdrivende. Utdannet siviløkonom ved UiN. Han eier T. Kolstad Eiendom AS, som utvikler og forvalter ca 80.000 kvm næringseiendom i Norge, men med hovedvekt i Bodøregionen. Tord Kolstad har også grundet eget rederi innen offshore, som eier og driver 3 offshoreskip.

Mariann Meby
Styremedlem
Mariann Meby har studert IT ved Handelshøgskolen i Bodø i tillegg til at hun har tatt Praktisk Innovasjon og Entreprenørskap på samme Handelshøgskole. Hun har drevet sitt eget konsulentselskap og har hatt ulike styreverv opp gjennom årene. Hun sitter også nå i hovedstyret til Hovedorganisasjonen VIRKE.

Mariann gløder for verdiskaping i næringslivet i regionen og ikke minst at denne verdiskapingen må synliggjøres i større grad. Dette gjør hun gjennom sitt daglige virke som direktør i Bodø Næringsforum.

Trond Tørdal
Styremedlem
Trond Sigurd Tørdal er en såkalt selfmade forretningsmann. Siden 1985 har han vært 50% eier og daglig leder i entreprenørfirma Arvid Bendixen AS etter at han begynte å jobbe på lageret i selskapet. Gjennom dette selskapet har han  vært med på å danne og sitter som styremedlem i den landsdekkende håndverkskjeden ved navn Håndverksgruppen. Samtidig har han sitt eget 100% eide investeringsselskap T. Tørdal Invest AS.

Har også vært regionstyreleder i Salten for Sparebank1 Nord Norge i noen år frem til i april 2014.

Einar Jørgensen
Styremedlem
Einar Jørgensen er konsernleder i Elektro AS og adm.direktør i Elektro Bodø AS. Han er styremedlem i arbeidsgiverorganisasjonen Norsk Teknologi, medlem av forhandlingsutvalget i NELFO, samt styreleder /styremedlem i selskaper i og med tilknytting til Elektro-konsernet.

Har utdanning som sivilingeniør fra Norges Tekniske Høgskole innen elektro, samt tilleggsutdannelse innen økonomi.

Birger Dahl
Styremedlem

Utdannet ved livets skole, med fiskeri som hovedfag. Konsernleder i morselskapet Birger H. Dahl as. Eier og driver to ringnotbåter samt Bodø Fryseterminal og Bodø Notbøteri as, samt medeier (25%) i Global Fish Ålesund/Egersund. Sitter som medlem og styreleder i flere eksterne selskaper – hovedsakelig fiskerirelatert.

Ketil Skår
Styremedlem 
Daglig leder og eier av Rørleggern Fauske AS.

Lotte Grepp Knutsen
Styremedlem
Lotte Grepp Knutsen er helfrelst søring i nord, og jobber som markeds- og kommunikasjonssjef ved Nord universitet. Hun har tidligere vært statssekretær i tre departementer og ved Statsministerens kontor i Stoltenberg II-regjeringen, og kommunikasjonsrådgiver i PR-byrået JKL Norge. Hun har styreerfaring fra  OBOS konsernstyre, Ullevål Stadion/UBC, og sitter nå i styret for Norsk Luftfartsmuseum og Store Norske Leksikon. Av utdanning er Lotte samfunnsviter, med hovedfag i sosiologi fra Universitetet i Oslo.

Varamedlemmer


Mads Torrissen
Varamedlem, advokat


Arne Juell

Varamedlem,  konsernsjef Bodø Energi AS